Wat onze klanten zeggen

Als familliezaak staan wij voor kwaliteit. Meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 2500 tevreden referenties kunnen daarvan getuigen. Kilowatt-Solar en het team verneemt graag wat u van onze dienstverlening vindt, mail het ons door: info@kilowattsolar.eu of via onze Facebook pagina, kunt u uw appreciatie aan ons bekendmaken.

Alvast bedankt voor de goede services alsook de opvolging. We zijn zeer tevreden.

Gaetan

, Sint-Lievens-Houtem

Bij deze nog eens hartelijk dank aan jou en de monteurs voor het prachtig en proper werken. Hier kon je werkelijk zien dat het bekwame mensen zijn, TOP 👌👍.

Bart

, Roosdaal

Heel erg bedankt voor de accurate (stipt, zorgvuldig, exact, nauwkeurig…) uitvoering van jullie werken. Mochten er zo meer leveranciers zijn…

Cécile

, Wetteren

Een dikke pluim voor jullie installateurs en elektricien. Het zijn vriendelijke werknemers met goede vakkennis.

Marleen

, Letterhoutem

We zijn uitermate tevreden over de zonnepanelen en de firma en prijzen jullie bij iedereen aan.

Edwin en Anniek

, Vlaanderen

Dank jullie wel voor de propere werken, we genieten momenteel van een top opbrengst met de zonnige dagen! Vriendelijke groeten,

Julie & Cedric

, Geraardsbergen

Geachte, Vandaag, mijn echtgenote jarig, het beste geschenk ooit. Zeer tevreden, zeer geluidsarm en efficiënt, prachtige installatie door een top-team, bedankt. Groeten aan de bedrijfsleiders, we verwachten dan ook jullie eindfactuur. Vriendelijke groeten!

Lieve en Philip

, Moorsel

Vandaag is jullie team zonnepanelen komen plaatsen bij ons in Buizingen. Ik ben zeer tevreden. Deze mannen weten van aanpakken, zijn zeer vriendelijk en leveren proper werk. Chapeau…! Ik zal jullie bedrijf zeker en vast aanprijzen als de gelegenheid zich voordoet.

Een tevreden klant

, Buizingen

5 sterren! Vorig jaar hebben de mensen van Kilowatt-Solar ons uit de problemen geholpen. Een jaar later en zeer tevreden van het werk nogmaals onze dank hiervoor.

Dimitri G.

, uit Vlaanderen

Beste Mr. Van Keer en Kilowatt-Solar team,

Keurder liet onmiddellijk blijken dat jullie gekend zijn in positieve zin. Met plezier bevestig ik dat aan U, EN, aan uw medewerkers dat jullie manier van uitvoering mij gerust heeft gesteld. Doe zo verder!

E. Saeys

, een zeer tevreden klant

Beste mevrouw Ockerman,

Vandaag werd mijn warmtepomp Daikin Multisplit geplaatst door 3 van jullie collega’s. Ik hou er aan u te melden dat ik bijzonder tevreden ben over de kwaliteit van het geleverde werk, zowel over de administratieve opvolging en afhandeling van mijn dossier, als over de plaatsing, die uitgevoerd werd door 3 beleefde hardwerkende collega’s, die bovendien erg proper te werk gaan. Ik heb ondertussen ook het saldo gestort op de rekening van Kilowatt-Solar. Het was mij, alweer, een waar genoegen om met jullie zaken te doen. Met dank, Corine.

Corine

, uit Lierde

De installatie werkt perfect en we zijn bijzonder tevreden over de mannen die het werk hebben verricht. Ik zou willen vragen om dit nog eens expliciet naar hen, maar ook naar beide zaakvoerders, Dimitri en Sander, te communiceren. Karel en zijn team hebben niet alleen heel professioneel en proper gewerkt, soms in moeilijke omstandigheden (kruipkelder, gracht graven enz.), maar waren bovendien bijzonder aangename mensen om in huis te hebben. We zullen zeker reclame voor jullie maken!

Karl H.

, Vlaanderen

Beste Justine en Kilowatt-Solar-team, Ondertussen zijn de werken achter de rug. Wij zijn uitermate tevreden van het resultaat. Jullie mensen hebben hier goed werk geleverd.

Bart De M.

, raad Kilowatt Solar aan!

Wij willen uw firma eerst en vooral bedanken voor de vlotte samenwerking en de prima service!

Henny C.

,

Dank voor de goede service!

Eddy B.

,

Bedankt voor uw stiptheid en de plaatsing van de zonnepanelen: 18 x Soluxtec 275watt. Philippe Auquier (vader – schoonvader) was zeer tevreden over jullie werk en over jullie kennis. We zijn ook tevreden. Groeten, Samuel en Sofie.

Auquier

, uit Oosterzele

Vandaag schitterend werk geleverd door drie uitstekende en aangename werkmannen, vlot en correct plaatsen van 20 zonnepanelen. Ook de prijsofferte en opvolging van de werken waren schitterend, stipt op de afspraak zoals voorzien en stipt op tijd. Bedankt aan het hele kilowatt- solar team.

R. Van de Wiele

,

Alvast bedankt voor de vlotte samenwerking en het goed en nette werk die jullie geleverd hebben.

Wesley Meirlaen

,

Jullie mannen hebben mooi werk geleverd. Dankzij de goede service, installatie en de 12 panelen van Soluxtec 275watt zal onze energie factuur drastisch minderen.

Van Sterthem

, uit Zottegem

Exact 7 jaar geleden is 1 van jullie eerste installaties in dienst genomen bij ons thuis. Vandaag kan ik enkel vaststellen dat mijn gemiddeld rendement 102,5% is terwijl jullie mij 90% op 10 jaar garandeerden. Dit toont aan dat jullie visie, enkel met topproducten werken de juiste was op lange termijn. Het is ook niet voor niets dat jullie die zware jaren overwonnen hebben. Doe zo verder!

Guido Paridaens

, uit Denderhoutem

Drie personeelsleden van Kilowatt Solar hebben bij mij 21 zonnepanelen en een warmtepomp met drie binnen units geplaatst en dat in nog geen drie dagen tijd. Alles werkt perfect. Hartelijk dank aan het bestuur en hun medewerkers. Prachtige en eerlijke mensen.

Johnny De Latte

,

Idem dito voor mij. Heel tevreden over jullie en jullie producten!

Wim De Smet

,

Wij hebben nog geen minuut spijt gehad, zeer tevreden van onze installatie van Kilowatt-Solar.

Anita Roels

,

Uitstekend!

Jan van Hulle

,

Super rendement/kwaliteit en eerlijke mensen. Een aanrader!

Koen Van Schoors

,

Volg Kilowatt Solar op Facebook Volg Kilowatt Solar Wallonie Download het charter van vertrouwen Volg Kilowatt Solar op Twitter