Kilowatt-Solar sinds 1980

Familiebedrijf met passie voor het vak. “Wij gaan enkel en alleen voor kwaliteit.”

1980 | Kaapverdië – Cape Verde met Johan Van Keer. Het begin van duurzame energietechnieken.

Kilowatt Solar is een familiaal bedrijf gevestigd  in Vlaanderen en Wallonië. De stichter, Johan Van Keer, is sinds 1980 actief als ingenieur in energiebesparingen; verlichting, zonne-energie, windenergie en warmtepompen. Johan Van Keer was eerst 4 jaar leraar electriciteit en mechanica aan een technische school in België, daarna 1 jaar in Marokko. Na deze ervaring heeft hij zich 2 jaar gevestigd in Cabo Verde voor een project van zonne energie en windenergie. Terugkomend in 1986 heeft hij een bedrijf opgericht: N.V. Kilowatt, gespecialiseerd in verlichting, wat hij in 2006 overgelaten heeft om zich terug aan zijn jeugdpassie te wijden: zonnepanelen, warmtepompen en windenergie.

De voortzetting van het bedrijf is sinds 2009 verzekerd door de komst van twee dynamische dertigers, Sander Van Keer en Dimitri Persoons.

Kilowatt Solar voorziet u van duurzame energieoplossingen, een verminderde energiefactuur, onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen, uitstekend rendement … Het zijn maar enkele redenen waarom kiezen voor hernieuwbare energie een uitstekende keuze is. Kilowatt-Solar is meer dan enkel een installateur van energie besparende installaties. Gepassioneerde goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zorgen voor u de beste energieoplossing in een waaier aan duurzame energietechnieken. Waarbij we het maximale energetische rendement halen en uw energiekost tot een minimum beperken.

UW GROENE ENERGIE

Kilowatt-Solar is gespecialiseerd in het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Energie anders verkrijgen en optimaal benutten dankzij ondermeer de plaatsing van isolatie, ventilatie,  3-dubbele beglazing, zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en windmolens leiden tot financiële besparingen én komt het klimaat ten goede.

BIJ KILOWATT-SOLAR KIEST U VOOR:

    • een stabiel bedrijf, met een visie op lange termijn
    • producten van topkwaliteit met duidelijke garanties
    • service en meer dan 900 tevreden klanten
    • totaal oplossingen = eco renovatie
    • zowel voor de particuliere als de industriële markt

SUPPORT/SERVICE

Dankzij onze allesomvattende service, rijke ervaring in de verkoop en scherpe prijszetting voor onze installaties van milieutechnische en elektrische producten zowel voor de particuliere markt als de grootdistributie, zijn wij een goed bekende installateur van zonnepanelen, warmtepompen, autonome energiesystemen en windenergie op de private markt in Belgie.

ONS EIGEN TEAM

Dankzij ons eigen team, staan de wensen van de klant bij ons centraal. Wij staan niet enkel in voor de installatie en plaatsing van de systemen, maar ook voor de engineering, energiestudies de volledige administratieve afhandeling van uw dossier, zodat u maximaal geniet van alle subsidies en tegemoetkomingen in het kader van groene stroom, energie uit hernieuwbare bronnen.

Volg Kilowatt Solar op Facebook Volg Kilowatt Solar Wallonie Download het charter van vertrouwen Volg Kilowatt Solar op Twitter