Energieoplossingen

nieuws-zonnepanelenFotovoltaïsche panelen bestaan uit zonnecellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Door verschillende modules van zonnecellen aan elkaar te schakelen, wordt er elektriciteit opgewekt voor zowel huishoudelijk gebruik als voor industriële toepassingen. Men kan die energie direct gebruiken of over de bestaande teller aan het net terug leveren. Deze propere zonne-energie verbruikt geen fossiele brandstof en is gratis!
sharpHaal meer uit de zon! Kilowatt-Solar, leverancier en installateur van zonnepanelen met de zon als onuitputtelijke bron van energie voorzien wij particulieren, KMO´s, landbouw bedrijven met hoogwaardige kwaliteits zonnepanelen energie-onafhankelijkheid. Wij plaatsen zonnepanelen van SHARP met weldoordacht advies en uw wensen voorop. Sharp Corporation is opgericht in 1912 door Tokuji Hayakawa en dankt haar naam aan een van de eerste uitvindingen: de Ever Sharp pencil uit 1915. Sharp heeft haar creatieve geest voortgezet met de ontwikkeling van technologisch innovatieve producten om het leven te veraangenamen, comfort te bieden, perspectief te verbreden en productiviteit te verhogen.
Panasonic_y_sanyoKilowatt-solar is sinds vele jaren distributeur van Sanyo, sinds 2012 Panasonic. Sanyo photovoltaische panelen behoren tot de beste van de wereld qua rendement, kwaliteit en betrouwbaarheid. Sanyo is wereldleider in photo-voltaische (PV) technologie en bewijst dit wederom met het verbeteren van hun eigen wereldrecord in zonnecel-efficiëntie. Wij plaatsen Sanyo Panasonic zonnepanelen met weldoordacht advies en uw wensen voorop.

 

Zonnevolger

zonnevolger-desimone

De zonnevolger heeft een motor die de zonnepanelen steeds in de richting van de zon draait. Zo volgen ze de zon gedurende de dag van oost naar west. Omdat de zonnestralen daardoor steeds loodrecht op het oppervlak an de panelen vallen, verhoogt de productie met 40%. De zonnevolgers van “De Simone” worden in België vervaardigd. Het is een product van topkwaliteit en de dienst na verkoop is dichtbij en perfect georganiseerd.

 

Warmtepompen

warmtepomp-daikin

Een warmtepomp geeft warmte op een hogere temperatuur af aan een warmteafgiftesysteem, dat gebruik maakt van energie die is opgeslagen in de bodem of in de (buiten)lucht. Deze gratis energie kunt u toepassen voor het verwarmen en verkoelen van uw woning en het verwarmen van het water voor het bad, de douche en de keuken. Compleet wooncomfort, met een warmtepomp kiest u voor volwaardige verwarming.

 

Eco renovatie

isolatie-kilowattsolarKilowatt-Solar ondersteunt u in een energievriendelijke totaalrenovatie of nieuwbouw. Wij voorzien u van duurzame energieoplossingen om zo uw ecologische voetafdruk én dus ook uw energiekost tot een minimum te beperken. Energie anders verkrijgen en optimaal benutten dankzij ondermeer de plaatsing van isolatie,ventilatie, 3-dubbele beglazing, zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers.

 

Windenergie

windenergie-kilowattsolarWindturbines zijn technologische hoogstandjes die dag en nacht elektrische stroom opwekken. De Skystream 3.7 behoort tot de nieuwste generatie kleine windmolens voor huishoudelijk of industrieël professioneel gebruik die onmiddellijk op het net aangesloten kunnen worden. Met zijn piekvermogen van 2.6 kwp levert hij genoeg stroom om uw eigen energie op te wekken en uw elektriciteitsfactuur grondig reduceren.

 

 

Volg Kilowatt Solar op Facebook Volg Kilowatt Solar Wallonie Download het charter van vertrouwen Volg Kilowatt Solar op Twitter