home-facebooknews

Welkom bij Kilowatt-Solar, zonnepanelen – warmtepompen …

Omdat wij als Kilowatt-Solar team vooral hard werken, op het dak zitten, in de kelder… en onze service zo optimaal naar onze klanten richten met opvolging van ieder dossier, is onze website niet up to date. 🙂 Maar we werken iedere dag naar autonome en elektriciteit besparende producten/oplossingen voor u!

Maak direct contact via ons formulier “prijsofferte” of bel ons

Zo kunnen wij u sneller helpen met uw vragen, advies, aanvraag offertes, afspraken. Op onze website Kilowatt-solar met kantoor in Oosterzele, kan u kijken naar enkele realisaties van zonnepanelen, warmtepompen, … Maar onze informatieve teksten/documenten zijn al een tijd aan een update nodig maar voorlopig installeren we liever onze producten en diensten om energie besparen voor iedereen haalbaar te maken.

Vind onze Facebook pagina leuk, zo worden we al groene-energie-vrienden en daarop is er sneller nieuws te vinden.

Als u ons een email, aanvraag offerte stuurt of via een Facebook Messenger bericht, dan beantwoorden wij die met onze expertise om voor u de allerbeste oplossing te bieden.

Vind ons leuk en zo bent u het snelst op de hoogte.
Volg Kilowatt Solar op Facebook Volg Kilowatt Solar Wallonie Download het charter van vertrouwen Volg Kilowatt Solar op Twitter