Zonneboiler, warmwater systeem met zonne-energie

Het warmwater systeem met zonne-energie EASY line is door de volledige prefabricatie snel installeerbaar. Het gebruik van hoogwaardige materialen en meer dan 30 jaar ontwikkelingservaring garanderen grote opbrengsten voor vele jaren.

» Snelle Montage Het zonne-regelstation, de zonneregelaar, het expansievat en de veiligheidsgroep zijn op het boilervat gemonteerd. Eenvoudige aansluiting aan het bestaande warmwater-systeem.
» Zeer goede kwaliteit Het gebruik van hoogwaardige materialen en meer dan 30 jaar ontwikkelingservaring op dit gebied, garanderen een betrouwbare werking en een lange levensduur.
» Sterke prestaties Perfecte ontwikkeling van de collector, het boilervat, het zonne-regelstation en de zonneregelaar. Deze componenten zijn in het systeem optimaal op elkaar afgestemd zodat de best mogelijke opbrengst aan zonne-energie geproduceerd wordt.
» Variabel Door het zelf kiesbaar collector-aantal en –type, drie mogelijke montagemanieren en individueel kiesbare bijkomende opties, kunt u zich uw EASY line systeem volgens uw eigen wensen samenstellen.

zonneboiler-wagnerzonneboiler-wagner-2

Volg Kilowatt Solar op Facebook Volg Kilowatt Solar Wallonie Download het charter van vertrouwen Volg Kilowatt Solar op Twitter