Hoe bepaal ik welke warmtepomp bij mij past ?

Welke warmtepomp bij u past, is afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo speelt o.a. uw warmwaterbruik een grote rol, is de grootte van huis van invloed en weegt het isolatieniveau van uw woning mee. Wilt u een deskundig advies, dan staan onze ervaren adviseurs voor u klaar. Tijdens een bezoek stellen we precies vast wat uw situatie en wensen zijn en brengen we een offerte op maat voor u uit.

Daikin Altherma Hoge Temperatuur - Aansluiting op bestaande radiatorenAirconditioning – lucht lucht warmtepomp

WARMTEPOMP > AIRCONDITIONING ?!

Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht afkoelen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet airconditioning echter ook energie-efficiënt zijn. De op warmtepompen gebaseerde airconditioningsystemen van Daikin bieden een alles-in-één-oplossing, en dus een superieure prestatie en energie-efficiëntie, om het milieu waarin we leven te beschermen.

Volg Kilowatt Solar op Facebook Volg Kilowatt Solar Wallonie Download het charter van vertrouwen Volg Kilowatt Solar op Twitter